Főoldal

Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 


Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Egyedi készülékek

 

AOP Levegő/Olaj szerelési egység                                                                                        


Bijur nagy teljesítményű Levegő/Olaj kenési rendszere kiváló hatékonyságú kenőanyag hűtéssel rendelkezik a nagy sebességű orsókhoz és egyéb felületekhez ahol precíz kenést szükséges.

Az előzetes tervezés precíz mennyiségű kenőanyag adagolásást eredményezi és megszünteti maradék kenőanyag köddé vállását vagy párásodását működés közben.

A rendszer egy különlegesen kialakított olaj injektorral (PDI) rendelkezik amely kimenete nagyon szigorú toleranciára van beállítva, alacsonyabb mint 0.01 cm³/ciklus. Ez lehetővé teszi precíz olaj mennyiség befecskendezését a levegő keverő szelepen keresztül, a szabályozott levegő és olaj átáramlik egy átlátszó műanyag csövön keresztül történik a kritikus kenési pontokhoz.

Kis mennyiségű időszakos mentesítést történik a műanyag csővezeték belső falán, amíg az ki nem tolódik a vezeték teljes hosszában.

Légnyomással a porlasztócsúcsra szállítja a vezérelt olaj-levegő spray-t (nem köd förmában), a kenési ponthoz az optimális teljesítmény célján. A levegő/olaj rendszernél kevés vagy nagy mennyiségű levegő áramoltatásával sokféle viszkozitású olajjal valósíthatő meg a kenés a szükséges pontokon.

Funkciója
Az elektromos "Surefire" szivattyú vagy nélküle is a vezérlési opció beállítható előre egy előre meghatározott működési ciklusban, amely biztosítja a megfelelő olaj és levegő mennyiséget a kenő pontokon. Az injektorok a levegő/olaj blokkban adagolják a pontos olaj mennyiséget ami összekeveredik levegővel a levegő/olaj blokkban <Mixing Block>. Az olaj ezután tovább áramlik folytonos áramlással a kenési pontokhoz. A légáramlás minden kimenete egyedileg szabályozható különböző kenési követelményeknek megfelelve. A levegő/olaj panelek előre vannak szerelve levegő és olajnyomás kapcsolókkal, a levegő szabályozó rendszer, és az összes szivattyú fel vannak szerelve alacsony olaj szint kapcsolóval.