Főoldal

Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 


Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Injektorok

 

CXL Injektorok és elosztóvezetékek                                                                                                                                                                

Egy soros nagynyomású zsír automata rendszerekben történő felhasználásra lett tervezve, a CXL Injektor precíz mennyiségű kenőanyagot adagol előre meghatározott időközönként. Az injektorok általában a kenési pontokhoz közel kerülnek felszerelésre. Az adagolási lehetőségek széles körben állíthatók a kombinált korrózióállóságú kivitellel, hogy ez a termék ideális legyen akár mobil alkalmazásokhoz.
Jellemzők

Külső beállításához semmilyen speciális szerszám nem szükséges az adagolók cseréjénél
Minden befecskendező szelepen egy látható vizuális jelzés található az egyszerű ellenőrzéshez és hibaelhárításhoz
Működésénél - nincs alul vagy túlzott kenés egyik kenési ponton sem
CXL Injektorokat könnyű használni, telepíteni és szervizelni
Egy kenőanyag ellátóvonal alacsonyabb telepítési költséget jelent
Korrózióálló szennyezett munkakörülményekhez

 

FL-1 Injector                                                                                                                               


FL1 Injektorok dugattyús típusú. Ezek állítható kimenettel és vizuális jelzéssel ellátottak. Egy kenési pontra is használható, vagy többre is progresszív elosztóval kombinálva. Kenőzsírral a zerk szerelvényeket alapozó rendszer.
Funkciója

A nyomás alatt lévő kenőanyag bejut az injektorba amit a tömítések segítségével továbbít, amely megnyitja a belépő csatornát. A nyomás megmozgatja a fő dugattyút amely egy előre adagolt mennyiségű kenőanyagot szállít a kiürülési kamrába.

A kenési ciklus végén, a légtelenítő szelep tehermentesíti a elsődleges vonalat. A tömörített hordrugó megnyomja a tömítést az eredeti helyzetére, és megnyitja a belépési csatornán. Amikor a dugattyú elmodul a csúcsra, átadja a kenőanyag a kiürülési kamrába. Az injektor készen áll a következő ciklusra.

 

 

 

FL-32-33-as típusú kenőzsír injector                                                                                                                                                           

FL32-33 típusú injektorok tökéletesen igazodnak az összes típusú ciklikus sorrendben működő gépek kenéséhez. Minden injektor állítható adagolású ami még plusszban biztosítja a pontos mennyiségű kenőanyagot. A beépített vizuális jelzés csap segítségével minden injektoron könnyen ellenőrizhető a sikeres kiürülés minden kenési ponton.
Funkciója
Nyomás szakasz

A vezetékben keletkező nyomás mozgatja a dugattyút előre. Ez arra kényszeríti az előre adagolt mennyiségű kenőanyagot (légtelenítő szakasz közben adagolva) hogy a kiürülési kamra felé nyomja a kenőanyagot. Ugyanakkor a kenőanyagot át szállítja az adagoló kamrába, az indikátor ezt jelzi is mikor a szár a kamrát megtölti.
Kiürülési szakasz

Üzemi nyomáson távozik. A dugattyú vissza áll az eredeti helyzetébe. Ez a mozgás lehetővé teszi az adagolt kenőanyagnak a kiürülési kamrába történő továbbítását, a jelzés befelé mutat.

 

FL-42-43 olaj Injektorok                                                                                                                                              

FL42-43 injektorok tökéletesen igazodnak az összes típusú ciklikus sorrendű gépek kenéséhez. Adagolása minden injektornak állítható, ez biztosítja a pontos mennyiségű kenőanyagot. A minden injektorba beépített vizuális jelzésű csap segítségével könnyen ellenőrizhető a sikeres adagolás minden kenési ponton.
Funkciója
Nyomási szakasz

A vezetékben lévő nyomás mozgatja a dugattyút előre. Ez arra kényszeríti az előre adagolt mennyiségű kenőanyagot (légtelenítő szakasz közben adagolva) hogy a kiürülési kamra felé nyomja a kenőanyagot. Ugyanakkor a kenőanyagot át szállítja az adagoló kamrába, az indikátor   ezt jelzi is mikor a szár a kamrát megtölti.
Kiürülési szakasz

Üzemi nyomáson távozik. A dugattyú vissza áll az eredeti helyzetébe. Ez a mozgás lehetővé teszi az adagolt kenőanyagnak a kiürülési kamrába történő továbbítását, a jelzés befelé mutat.

 

SJM Indirekt Injektor                                                                                                                                                   

Az SJM típusú injektor (közvetett fellépés) tökéletesen alkalmazható a térfogati rendszerrel (PDI) egy ciklikus rendszerben. Minden egyes kiürülési ciklusnál szabályos egy előre adagolt fix mennyiséget.
Egy, három és öt kivezetésű öntött szerelvények lehetségesek. Csavarok a PDI-ben könnyen cserélhetők a kivezetések és a másodlagos kivezetésű vonal megzavarása nélkül.
Működése

A rendszer nyomást épít fel ami a bemeneti elosztón keresztül a lemez tömítést (1) kiömlőcsonkhoz. A rendszer nyomás a dugattyút megmozgatja(2) ami előre tömöríti rugót (3) és az olaj belép a kiürülési kamrába (5). A dugattyú (2) halad előre a legfelső szintig és jelzi a csap hogy továbbítota a kenőynagot a szerelvényben