Főoldal

Legyen saját tömlőszerelvényezőgépe!

Most a Parker akciója keretében

hihetetlen kedvező áron lehet profi

hidraulika tömlő szerelvényező gépe!

 


Elérhetőségek:

HIDRO-MOBIL
Hidraulika, Pneumatika, Kenéstechnika
Szaküzlet és Gyorsszerviz

Adószám:
11012490-2-02

Cím:
7628 Pécs, Pécsváradi u. 12/1.


Kézi

 

L100P szivattyú          

 
A L100P kézi zsír szivattyút egy alumínium test és hőkezelt acél dugattyú alkotja amelyet a függőleges kar mozgatásával működtethetünk. A kar lenyomásával a szivattyú magába szívja a kenőanyagot, vissza tolásánál pedig ki tolja a zsírt a kivezető tömlőn vagy a csatlakozón.                                                                              

 

L5P, L13P, L18P szivattyúk                                                                                                                           

Az L5P, L13P és az L18P kézi szivattyú tökéletesen alkalmas közepes méretű gépek kenésére ahol nincs több mint 30 (L5P) avagy 75 kenési pontnál (L18P). Ezt a funkciót maximum 30 bar nyomáson végezhetjük.
Az L5P, L13P és az L18P kézi szivattyú úgy működik, mint egy akkumulátor. A tolót lenyomva a rugó összenyomódik, és a belső kamra telítődik egy előre meghatározott mennyiségű olajjal. Elengedve a fogantyút, a rugós dugattyú ki tolja az olajat a felhasználási körbe. A kinyomott olaj mennyiségének mértékét nem befolyásolja az olaj viszkozitása.             

 

 L2P szivattyú 

 Az L2P kézi szivattyú tökéletesen alkalmas kis gépeknél ahol nincs több mint 10 kenési pont. Működésében meg egyezik az L5P vagy L18 kézi szivattyúkéval.                 

 

 

  

 

L6P szivattyú                           


 Az L6P egy kézzel működtetett dugattyús szivattyú, amelyet széles körben használt berendezések rendszeres kenését láthatja el, mint pl. szerszámgépek, textilipari gépek és csomagoló berendezések.                             

 

 

TB-D szivattyú                                             

 A TB-D kézi szivattyú gyakori surlódó pontok kenésére szolgál mint pl. prések, sajtoló prések, szerszámgépek,  szállítószalagok, stb.
Termék jellemzők

Multi-line szivattyú
Kézi kar működtetésű
Kenőanyag mennyiésge max. 0,5 cm³/löket
Kimenő ágú nyomás max. 25 bar
Kenőanyag: zsír
Szürke RAL 7004 festék                

 

VB-B szivattyú

 

A VB-B szivattyú egy kézi karral, dugattyúval működtetett tartály szivattyú. A kenőanyag tartály kapacitása  1, 1,6 vagy 4 liter. A Szivattyú felhasználható zsír és félfolyékony kenőzsírral történő kenéshez. A VB-B zsír kenőszivattyú anti kavitációs lemezén a mennyiségi szint át látszik a tározó fedelen. Ha a kézi kar a nyomás csökkentő pozícióban van, a kivezető ág csatlakoztatva van a továbbító tartályhoz. A szivattyú használható mint feltöltő szivattyú, vagy használható mint egyvonalú, kettős vonalú vagy progresszív rendszereknél. Ha kettős vonalú rendszereknél haszánljuk, a 4/2-irányú szerelep tartozékként kapható, be kell csavarni a továbbító csatlakozóra. Azokban a rendszerekben, ahol nincs igény nyomásra (progresszív rendszerek, töltős és zsírzórendszer), a nagy nyomást meg lehet előzni visszacsapó szelepet telepítésével a fő továbbító vonalon.
Termék jellemzők

Dugattyú követő és optikai tartalom mutató
Kimenő nyomás max. 120 bar
Kenőanyag: zsír, folyékony zsír
Szürke RAL 7004 színű