Főoldal

Perma automatikus kenőanyag adagolók.Adagolók kenőanyagokhoz. Kenési megoldások A-tól Z-ig.

AUTÓIPAR. Mindegy, hogy milyen gyártási fázisról van szó, a perma automatikus kenőrendszerek rugalmas beépíthetőségük révén gondoskodnak a kenési pontok ellátásáról. A perma folyamatos fejlesztései és csúcstechnológiai megoldásai, mint például a perma NET, precíz, pontos, messzemenően az igényeknek megfelelő kenést valósítanak meg az autóiparban.

VEGYIPAR. A vegyiparban állandóan biztosítani kell a biztonságot és a tisztaságot. A perma kenőrendszereket azért alkalmazzák az egyes berendezések kenésére, mert precízen és megbízhatóan juttatják el a kenőanyagot a kenési helyre. A perma folyamatos kenést biztosít még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

ERŐMŰ. Az erőművek üzemeltetői számára a biztonság és a gazdaságosság a legfontosabb szempontok közé tartoznak. A perma kenőrendszerek alkalmazásával minimumra csökkennek azok a hibák, melyek a helytelen kenésből adódnak. Az áramellátás még megbízhatóbbá és biztonságosabbá válik, a berendezés leállások elkerülhetőek lesznek.

ÉLELMISZERIPAR. Az élelmiszeripari üzemekben, mint például egy tejüzemben rendkívül fontos a higiénikus munkaterület. A perma automatikus kenőrendszerei pontosan, megbízhatóan és gazdaságosan dolgoznak NSF H1 kenőanyagokkal. A szilárd szennyeződések és az egyéb szennyező anyagok – a kézi zsírzástól eltérően - nem kerülnek a rendszerbe.

GÉPGYÁRTÁS. A gépgyártás alfája és ómegája a precizitás. Ennek része a berendezésrészek – golyós- és siklócsapágyak, lineárvezetők, láncok, stb. - pontos kenése. A perma kenőrendszerek csak a ténylegesen szükséges kenőanyag adagokat juttatják a kenési helyre, biztosítják a karbantartásmentes tartóskenést, a minimális termeléskiesést, garantálják a jó hatásfokot és a gazdaságosságot.

ACÉLGYÁRTÁS. Az acélgyártó berendezések a legkeményebb körülmények - mint például az extrém magas hőmérséklet - között működnek. A perma kenőrendszerek alkalmazkodnak a berendezéshez és az azt körülvevő környezethez. Megbízhatóan gondoskodnak arról, hogy a gyártási folyamatok ne álljanak le a nem elegendő vagy a hibás kenésből adódó hibák miatt.

BÁNYÁSZAT, CEMENTGYÁRTÁS, KŐBÁNYA. Még az olyan kemény körülmények között is, mint például az extrém sok por vagy a szélsőséges időjárás, a perma kenőrendszer a kenőanyag igénynek megfelelően, megbízhatóan, kitartóan adagolja a kenőanyagot a kenési pontba. Speciális, robbanás biztos kivitelű kenőrendszerek állnak rendelkezésre a cementipar, a kőbányászat illetve a bányászat számára.

ALKALMAZÁSI PÉLDÁK

Minden egyes alkalmazáshoz van odaillő perma kenőrendszer

HAJTÓ- és SZÁLLÍTÓLÁNCOK

 VILLAMOS MOTOROK  

 MOZGÓLÉPCSŐK

 SZÁLLÍTÓ BERENDEZÉSEK

 LINEÁRVEZETŐK

 SZELLŐZTETŐK, VENTILLÁTOROK

 SZIVATTYÚK